Siirry pääsisältöön
Sivupaneeli
Learn
Etusivu
HAMK-login
HAKA-login
Etsi
Info
Työtilakategoriat
Saavutettavuusseloste
Tilaa työtila - STAFF ONLY
HAMKin ohjeet
Opetuksen digipedaohjeet
HAMKin Moodle-ohjeet
docs.moodle.org FI
HAMKin Kaltura-ohjeet
HAMKin Zoom-ohjeet
HAMKin Teams-ohjeet
HAMKin saavutettavuus ohjeet
My Media
Lisää
Suomi
English
Español
Svenska
Nederlands
Suomi
..
Etusivu
HAMK-login
HAKA-login
Etsi
Info
Sulje
Laajenna
Työtilakategoriat
Saavutettavuusseloste
Tilaa työtila - STAFF ONLY
HAMKin ohjeet
Sulje
Laajenna
Opetuksen digipedaohjeet
HAMKin Moodle-ohjeet
docs.moodle.org FI
HAMKin Kaltura-ohjeet
HAMKin Zoom-ohjeet
HAMKin Teams-ohjeet
HAMKin saavutettavuus ohjeet
My Media
Työtilan kuvaus
Avaa lohkot
Työtila
Kompetenssit (HAMI)
Lisää
Elintarvikeyrittäjyys BI00BC73-3003
Moduulin ytimessä on oman tuotteen kehittäminen ja elintarviketuotantoympäristön vaatimusten tunnistaminen.
Opettaja:
Lento Sanna
Opettaja:
Michelson Annika
Opettaja:
Vahtila Outi